Adatmegőrző Szerver

Mi az Adatmegőrző Szerver?

Az Adatmegőrző Szerver nagy mennyiségű adat helyi biztonsági mentésére szolgál. Az Önnél elhelyezett Adatmegőrző Szerver maximális biztonsággal tárolja adatait akár szerverek vagy munkaállomások mentéséről legyen is szó. Munkatársaink a beüzemelés teljes folyamatát elvégzik, Önnek csak annyi a dolga, hogy beállítja milyen adatokat akar elmenteni.


Hogyan működik?

Az Adatmegőrző Szervert integráljuk az Ön számítógépes hálózatába. Ezután azokra a számítógépre, laptopokra, szerverekre, amiken tárolja adatait, telepítünk egy kliens szoftvert, mely az adott gépen az adatmentést végzi. Önnek már csak annyi a dolga, hogy beállítja mit és milyen gyakorisággal akar menteni.


Mennyire biztonságos?

Adatait titkosítva továbbítjuk az Adatmegőrző Szerver felé és ott is titkosítva vannak eltárolva. Hozzáférni csak is Ön tud, megfelelő jelszó segítségével. Opcionális szolgáltatás keretében felügyeljük az Adatmegőrző Szerver működését és a napi mentések sikerességét is ellenőrizzük.


Tripla védelem

Opcionális szolgáltatásként az Adatmegőrző Szerverre mentett adatait egy földrajzilag távoli adatközpontba továbbítjuk. Ebben az esetben adatai három példányban lesznek eltárolva.


Partnereink