Cégünkről

Üdvözöljük Honlapunkon!

Önök is minden bizonnyal egyetértenek velünk abban, hogy az információ mai világunkban az egyik legnagyobb érték. Értékeinket pedig igyekszünk a lehető legnagyobb biztonságban tudni. A vállalkozásunkban vagy otthonunkban létrejövő adatok, információk mennyisége napról napra növekszik, miközben azok rendszeres mentése és hosszú távú megőrzése egyre nagyobb gondot jelent számunkra. Erre a problémára nyújt megoldást az ADATMEGŐRZŐ a Magyarországon még újdonságnak számító, internetes technológián alapuló adatmentő szolgáltatás. A szolgáltatás igényelhető lokálisan működő mentési rendszerrel és vírusvédelemmel kombináltan is és ezzel ügyfeleink egy minden igényt kielégítő adatbiztonsági megoldáshoz juthatnak. Szakképzett munkatársainkkal arra törekszünk, hogy minél szélesebb réteg megismerje a mindennapi adatmentésnek és adatbiztonságnak ezt az új - manapság már szinte nélkülözhetetlen – módját. Termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalon tartása érdekében lépést tartunk az informatika területén végbemenő technológiai fejlődéssel, szaktudásunkat, technikai eszköztárunkat folyamatosan fejlesztjük. Arra törekszünk, hogy egy valóban ügyfélorientált, minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozást vezessünk. Üzletpolitikánk alapja partnereink igényeinek legmagasabb szintű szakmai kiszolgálása, melyet 21 éve működő vállalkozásunk hagyományosan magas színvonalú ügyfélszolgálati tevékenysége is fémjelez.

Pásztor Zsolt
Ügyvezető igazgató


BS-BÉR2001

A rendszer a bérügyvitel összes havi és éves szintű feladatának számítógépes megvalósítására alkalmas. Paraméterezhetősége és a jogosultsági rendszere lehetővé teszi általános használatát a cég méretétől és a felhasználási szektortól függetlenül. Hazai fejlesztésű, több éves ügyvitel-szervezési és szoftverfejlesztési tapasztalatok alapján készült. Jól dokumentált, a jövőbeni igények kielégítésére korlátlan lehetőségeket biztosít, továbbfejlesztése folyamatos. Jól integrálható beléptető- és vállalatirányítási rendszerekhez. A könnyen kezelhető lekérdezési modul segítségével az adatok komplex lekérdezési lehetősége biztosított. (az előre definiált lekérdezések száma a 180-at meghaladja). A rendszerhez magas színvonalú, a távközlés legújabb vívmányait kihasználó szoftverkövetési és ügyfélkiszolgáló szolgáltatás kapcsolódik. APEH és OEP engedéllyel rendelkezik.

www.bluesystem.hu


Bluehosting

  • Korlátlan adatforgalom
  • Telefonos ügyfélszolgálat munkapokon 8-16 óráig
  • E-mail support 0-24 óráig
  • Folyamatos szerver felügyelet
  • Napi mentés az adatokról
  • Saját adminisztrációs felület (e-mail fiókok módosítása, ftp hozzáférések kezelése)
  • Vírus- és spamszűrés
  • 1000 Mbit/sec belföldi és 20Mbit/s külföldi sávszélesség
  • 99,5%-os rendelkezésre állás

www.blueshosting.hu


Rólunk írták

Grafikusként és webdesignerként rendszeresen dolgozom nagy állományokkal, amiken a fejlesztés során gyakran csak részleges változtatások történnek. Számomra az In-file delta mentés kiváló megoldás, hiszen így csak a file megváltozott része kerül mentés- re, ami több száz megabájt esetén jelentős előny. Az is ugyancsak előnyös, hogy bárhol hozzáférek, a gyakran bizalmasan kezelendő tervekhez, amit könnyűszerrel meg tudok mutatni ügyfeleimnek. Nem beszélve arról, hogy az általam használt iMac-en kiválóan, és zökkenőmentesen fut.

Takács Viktor


Részvénytársaságunk a Blue System közvetítésével egy rendkívül biztonságos adatmentő szolgáltatást választott, melynek lényege, hogy a munkahelyek merevlemezeire történő automatikus mentés mellett, az adatok egy távoli szerverre is átkerülnek. A szolgáltatás az érintett munkatársaknak nem jelent időráfordítási többletet. Az elmentett adatbázist szigorú biztonsági követelményeknek megfelelően védik, ez számunkra megnyutató. Az archivált adatok tetszőleges időpontban igényünknek megfelelő körben lekérdezhetőek. A cégvezetés -gondolom mindenütt- amúgy is ki van téve ismétlődő pszichikai terhelésnek az üzletmenettel általában együtt járó gondok, feszültségek miatt. Úgy ítéltük meg, hogy ha lehetséges, enyhítsünk e helyzeten. Eddigi tapasztalataink szerint az adatmentő szolgáltatás igénybevétele jó döntés volt.

dr. Lányi Péter
Kőszegi Ruhaipari Zrt.


Partnereink

Partnereink
ESET
Modus
ORACLE
HP
Seawing